HELT UNIKT– HELT YTTERST

Som i et postkort ligger Sjøsiden Boligpark plassert ytterst på Purkholmen. Til sammen 47 leiligheter med moderne stil og spesielle kvaliteter, samt 10 rekkehus av høy kvalitet utgjør starten på en ny bydel i Svolvær. 
TO BLOKKER - 47 LEILIGHETER
I prosjektet inngår to blokker på fire og fem etasjer. De to blokkene har henholdsvis 16 og 31 boenheter, med både 1-, 2-, 3- og 4-roms leiligheter varierende fra ca. 35 m2 til omlag 147 m2. Alle har gjennomlys og eksponering i minst to retninger, med tilnærmet uhindret utsikt til sjøen mot sør. 180 graders panoramautsikt slipper naturen nært innpå. Over halvparten av boligene er dessuten plassert i hjørnene av bygningene, og har derfor orientering mot tre himmelretninger – og fra noen steder derfor bortimot 270 grader utsiktsmulighet. Ekstra takhøyde og kvalitet i materialvalg og løsninger gir godt utgangspunkt for din egen stil.
TI REKKEHUS AV HØY KVALITET
Som en del av Sjøsiden Boligpark utvikler vi ti lekre og anvendelige rekkehus, der alle har egne forhager med sportsbod, carport og gjesteoppstillingsplass. Moderne og fleksible planløsninger og ekstra takhøyde på 2,7 meter gir stort rom for individuell tilpasning. De egner seg like bra for familier med småbarn, som for de med tenåring i huset. Det er også planlagt slik at det er mulig å leie ut en del. 
FLOTTE UTEOMRÅDER
Blokkenes orientering og innbyrdes plassering sikrer gode lys- og utsiktsforhold, både for boligene, for deres private uterom og for de felles uteområdene mellom bygningene. Blokkenes utforming skaper naturlige le-soner som gir uterommene ekstra kvaliteter. Det opparbeides en flott park i tilknytning til området som sikrer flotte lekeområder. I tillegg plantes en allé med trær langs innfartsveien til boligene. Den vakre havnepromenaden bukter seg rundt byggene og følger strandsonen til sentrum.
SMÅBÅTHAVN OG EGEN SLØYEBU
Bare et steinkast unna boligkomplekset planlegges en småbåthavn, med eget redskaps- og uthus. Det etableres også et kajakkanlegg med båser for lagring av kajakk. 
Endelig plassering og bygging bestemmes når det er tilstrekkelig interesse.
SITUASJONSPLAN

ET BOMILJØ DU IKKE FINNER MAKEN TIL I SVOLVÆR

På Purkholmen så arkitektene sammen med utbygger et område med stort potensial for å utvikle et boligprosjekt hvor både utsikt, bomiljø og beliggenhet er gitt hovedroller. Med utgangspunkt i reguleringsplanen har de formet Sjøsiden Boligpark til et bomiljø hvor miksen av leiligheter i de to blokkene og de ti rekkehusene gir et unikt og spennende boligprosjekt som også markerer starten på en helt ny bydel i Svolvær.
Her - ytterst på Purkholmen - befinner du deg i randsonen - i grenselandet til den rå, naturlige villskapen som havet representerer, men likevel inne på trygg grunn. Noen dager vil man kunne sitte i strålende sol - fra den står opp til den går ned. Andre dager vil man ane været og elementene utenfor, mens man sitter inne i varme og trygghet.
kvalitet på løsninger

det lille ekstra som standard

I utformingen av leilighetene har vi vektlagt å skape en følelse av kvalitet gjennom alt fra overflater ned til de små detaljene. På overflater, gulv og kjøkken er det valgt stilrene og lekre løsninger i slitesterk utførelse. Ekstra takhøyde bidrar til et eksklusivt uttrykk.

Her får du det beste av den skandinaviske stilen, som kjennetegnes ved det rene og enkle interiøret med innslag av lyst treverk og røffe elementer som stein og metall. Naturmaterialer som ull og skinn kan lett tilføres, som sammen med eikeparketten skaper en lun atmosfære.

Samtlige leiligheter får porttelefon som gjør det lettvint og sikkert når du mottar gjester.

Med håndplukkede grunnmaterialer og romslig planløsning ligger alt til rette for å skape et personlig og praktisk hjem med dine møbler, dine valg og din stil.
vinterhage

nyt sommerværet – fra vinterhagen

At de fleste leilighetene får en egen vinterhage er ingen tilfeldighet. Gjør deg klar til å nyte sene sommerkvelder i et postkort.
Utsikten fra leilighetene vil bli spektakulær. Her har du nærmest uhindret utsyn til innseilingen til Svolvær havn, skulpturen Fiskerkona og Svolværgeita som rager over byen. Fra leilighetene er det utgang til store terrasser hvor lange, late sommerdager kan nytes. De fleste av leilighetene har egne innglassede vinterhager som både utvider innerommet, og bidrar til å forlenge sommersesongen langt inn i mørketiden. Her kan du skape din egen lille oase, skjermet fra byens bråk og støy – alene med en kopp te og en god bok eller med familie og venner på besøk i festlig sammenkomst. Leilighetene i de øverste etasjene får store, private terrasser som vil gi sommersesongen ny mening. 
LA OSS PRATE SAMMEN
Ring megler Fredrik Bakkejord på mobil 971 09 321/sentralbord 760 79 760